Avskyvärd

Alltså jag måste verkligen säga att jag avskyr STEFAN! Jag vill verkligen slå honom så jävla hårt mellan benen. Hur fan kan man bete sig så?


Tack nu fick jag ur mig det.

Mvh Janne K

Min helg i mina ord.

Hej!
Vilket ruggigt vädet det har blivit! Nu måste man ta på sig vinterjackan och göra sig redo för den ännu kallare vintern som kommer. Jobbet tar längre tid nu för tiden. Det kan vara lite påfrestande för nerverna men det är bara att bita ihop.


Vilken rolig ferra jag var på i helgen! Jag var utklädd till en liten sprallig hund och gick runt och skällde på alla! Många skrattade men en del vände sig om och gick iväg. Det är sånt man får ta ibland. Min kompis var utklädd till en häst. Jag tror att han skulle vara någon som hette Harrieboj men är inte säker. Aldrig hört det namnet förut

Vi började förfesta hemma hos Sivan. Men den förfesten var inte så rolig. Vi satt ihemma oss henne och sa inte så mycket. Jag försökte köra på charader men det gick inte så bra. Ingen kunde lista ut "Räv bakom örat". Jaja, vi drog efter ett tag. Sivan började gråta för hon kände sig misslyckad så Mange fick stanna och trösta henne. Så är det ibland.
image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0